Χειρότερη από την Μέγκι: Η Ασημίνα κάνει την γκάφα της χρονιάς στο MasterChef (Vid)

Πραγματικά αγνώριστη: Η Ασημίνα του MasterChef κοκκινομάλλα πριν ασχοληθεί με την κουζίνα (Pic)

Η μεγάλη αλλαγή που άλλαξε τελείως την παίκτρια του MasterChef.

Η Ασημίνα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις φετινές παίκτριες του MasterChef όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Παρότι λιγότερο έμπειρη από άλλους, η μικροσκοπική σεφ, έχει καταφέρει να κερδίσει το ψευδώνυμο Terminator καθώς έχει κερδίσει και επιστρέψει από κάθε δοκιμασία αποχώρησης που ήταν υποψήφια.

Η ξανθιά σεφ παράλληλα είναι η αγαπημένη του ανδρικού κοινού λόγω της καυτής της εμφάνισης που δεν περνάει απαρατήρητη, ούτε από τους κριτές.

Η Ασημίνα όμως δεν ήταν πάντα ξανθιά και δε δούλευε πάντα σε κουζίνες μαγαζιών. Μία φωτογραφία της από το παρελθόν της έρχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τον τωρινό της εαυτό και να γνωρίσουμε μία εντελώς διαφορετική Ασημίνα.

Λίγα χρόνια πριν, η εντυπωσιακή παίκτρια, δούλευε σαν υποδοχή σε club σε Κυκλαδίτικο νησί. Στην φωτογραφία από εκείνη την εποχή βλέπουμε την Ασημίνα να έχει καστανοκόκκινο μαλλί, με πολύ πιο λεπτά φρύδια, ούσα σχεδόν αγνώριστη σε σχέση με την φετινή της τηλεοπτική παρουσία. 

Το ίδιο εντυπωσιακή σαν φυσική ομορφιά, η Ασημίνα φαίνεται ότι πάντα είχε τα προσόντα να κερδίζει τις ανδρικές καρδιές είτε σαν κοκκινομάλλα είτε σαν ξανθιά.