Πρώτη φορά συγκεντρωμένα: Όλα τα γυμvά των παικτριών του GNTM (Pics)

Πρώτη φορά συγκεντρωμένα: Όλα τα γυμvά των παικτριών του GNTM (Pics)

Πριν τον δεύτερο κύκλο ας θυμηθούμε τα ωραιότερα μοντέλα του πρώτου.

Τα μοντέλα του πρώτου κύκλου του GNTM κυριάρχησαν στην επικαιρότητα όσο προβαλλόταν το παιχνίδι και πολλές από αυτές εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα που κέρδισαν στο έπακρο.

Όλες επέστρεψαν στο μόντελινγκ μετά το τέλος του παιχνιδιού ενώ κάποιες θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και σε άλλες πτυχές του θεάματος όπως το τραγούδι.

Τα νεαρά κορίτσια πέρασαν, όπως και τα περισσότερα μοντέλα, από το μέρος της δουλειάς τους που επιβάλλει να διαφημίσουν τα σωματικά τους προσόντα. Ο καλύτερος τρόπος είναι οι γυμvές φωτογραφίσεις και πολλά από τα μοντέλα του GNTM μπήκαν σε αυτόν τον κόσμο.

Άλλες πριν -προσπαθώντας να γίνουν γνωστές- και άλλες μετά το τέλος του παιχνιδιού εκμεταλλευόμενες την αναγνωρισιμότητά τους.

Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές από τις γυμvές φωτογραφίσεις των παικτριών του GNTM και σας τις παρουσιάζουμε για πρώτη φορά όλες μαζί.

Ειρήνη Στεριανού, Μικαέλα, Εύη, Ειρήνη Ερμίδου, Μαριάννα, Μέγκι, Γαρυφαλλιά και φυσικά η μεγάλη νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν δεν μπορούσαν να λείψουν από τη συλλογή των φωτογραφιών αυτών!