Αποχώρησε ο πιο «μισητός» παίκτης του MasterChef και το Twitter.... στάζει φαρμάκι και παραληρεί! (Tweets & Memes)

Αυτό που όλοι φοβούνται: «Η Σπυριδούλα θα είναι η νικήτρια του MasterChef»

Ποιος παίκτης προέβλεψε την πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Στο Down Town Κύπρου έδωσε συνέντευξη, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο Κύπριος πρώην παίκτης του MasterChef..

Σε μία εκ βθαέων συνέντευξη στην Αφροδίτη Γεωργίου μεταξύ άλλων προέβλεψε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι σύμφωνα με όσα βλέπει να γίνονται τηλεοπτικά από τη δεκάδα και μετά.

Μιας και ο τελικός του Master Chef πλησιάζει θα ήθελα να αρχίσουμε με τη γεύση που σου άφησε. Μπήκες δύο φορές στο φετινό παιχνίδι.

Είμαι έξω καρδιά άνθρωπος κι έτσι θέλω να κρατώ τα καλά, αφήνοντας τα κακά στην άκρη. Ό,τι κακό και να έγινε, όπως η άτυχη στιγμή με τον Παντελή και το κουλί και γενικά όσα άλλα έγιναν μέσα στο σπίτι, τα χρησιμοποιώ για να συνεχίσω όσο πιο καλά μπορώ. Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το παιχνίδι κοντεύει στο τέλος, δεν μπορώ να με φανταστώ στον τελικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη θέση που πήρα. Νιώθω ότι έφυγα την κατάλληλη στιγμή…

Γιατί το λες αυτό;

Μετά την τελική δεκάδα, το παιχνίδι απέκτησε πιο έντονα στοιχεία ριάλιτι και αναγκάζει τους παίχτες να αλλάξουν περισσότερα στοιχεία του εαυτού τους για να είναι πιο κοντά στο τηλεοπτικό κομμάτι. Αν κάποιος, για παράδειγμα, ήταν πολύ χαμηλών τόνων μέχρι τη δεκάδα, μετά αυτό θα έπρεπε να αλλάξει… Είναι δύσκολο όταν δεν το ‘χει ο χαρακτήρας σου.

Κάνε μια πρόβλεψη για τον νικητή.

Νομίζω ότι νικήτρια του Master Chef θα είναι η Σπυριδούλα. Μαγειρικά αξίζει πολύ, η παραγωγή τής δίνει πολύ τηλεοπτικό χρόνο και γενικά έχει αυτό που ψάχνει το παιχνίδι: Έναν τηλεοπτικό μάγειρα.