Θυμάστε την Αθηνά Χαϊκάλη; Η αισθησιακή τραγουδίστρια των 90s αγνώριστη 20 χρόνια μετά (Pics & Vid)

Θυμάστε την Αθηνά Χαϊκάλη; Η αισθησιακή τραγουδίστρια των 90s αγνώριστη 20 χρόνια μετά (Pics & Vid)

Η επανεμφάνιση της τραγουδίστριας που είχε χαθεί για μία δεκαετία.

Η Αθηνά Χαϊκάλη εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90 και έκανε θραύση στις αθηναϊκές πίστες με τις πρώτες επιτυχίες της.

Η νεαρή τότε τραγουδίστρια αποτελούσε τη νέα γενιά των λαϊκο-ποππ τραγουδιστών και μία από τις πιο αισθησιακές παρουσίες του πενταγράμμου, κάτι που έδειξε εκτός από τα βίντεο κλιπ και σε γυμνές φωτογραφίσεις της στα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά της εποχής.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 όμως η Αθηνά αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι, να παντρευτεί τον αγαπημένο της και να φτιάξουν μαζί οικογένεια στη Ζάκυνθο.

Η τραγουδίστρια έκανε την επανεμφάνισή της μετά από μία δεκαετία σχεδόν και πριν λίγο καιρό σε νοσταλγικό πάρτι για τα 90s την ξαναείδαμε να τραγουδάει μπροστά σε κοινό.

Φανερά αλλαγμένη, με λίγα περισσότερα κιλά από όσα είχε το πολύ αδύνατο κορίτσι που γνωρίσαμε στα 90s, η Αθηνά έδειξε ότι το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη και δεν το ξέχασε παρόλα τα χρόνια της αποχής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Αθηνά Χαϊκάλη στο προηγούμενο Vhs Party, μας ‘χάρισε’ ενα δείγμα απο την νέα της δισκογραφική δουλεια με τιτλο ‘Θέμα χρόνου’ 😍 @athina_haikali

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rareandmore Facebook club (@rareandmore) στις