Το καυστικό στάτους του Μάνου Βουλαρίνου για την υποψηφιότητα Μπογδάνου με τη Νέα Δημοκρατία

Το καυστικό στάτους του Μάνου Βουλαρίνου για την υποψηφιότητα Μπογδάνου με τη Νέα Δημοκρατία

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έβγαλε το... όπλο του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναδείχτηκε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στον όμιλο ΣΚΑΪ και πριν λίγες ώρες επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε δοκιμαστεί και σε σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πήρε τελικά το χρίσμα παρότι λίγες εβδομάδες πριν από επίσημα χείλη φαινόταν πως η υποψηφιότητά του θα έμπαινε στον πάγο λόγω κάποιων ακραίων tweet.

Ένας άλλος δημοσιογράφος του ομίλου του ΣΚΑΪ, που συνυπήρξε χρόνια κάτω από την ίδια στέγη με τον Μπογδάνο, ο Μάνος Βουλαρίνος φαίνεται πως δεν είδε με καθόλου καλό μάτι αυτήν την υποψηφιότητα και έσπευσε να την κατακρίνει με δύο επικριτικές αναρτήσεις στα social media.

Στην πρώτη, μέσα από τη σελίδα με το όνομά του γράφει «Η υποψηφιότητα Μπογδάνου είναι ο ορισμός του fair play και της χειρός βοηθειας στον πεσμένο αντίπαλο. Αυτή είναι η αστική ευγένεια γατάκια. Ξυδάκι», υπονοώντας ξεκάθαρα ότι η κίνηση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σα να πυροβολάει τα πόδια του.

Ο σατιρικός δημοσιογράφος μάλιστα του «Ό,τι Να ‘Ναι» κοινοποίησε την ανάρτηση αυτή στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook προσθέτοντας ένα δεύτερο επίσης καυστικό σχόλιο: «Κυριάκο μη μασάς, ρίξε και Νίκο Μαστοράκη στο παιχνιδι».