Πέτρος Κωστόπουλος: Το σπίτι που του πήρε η τράπεζα και η απάντησή του σε όσους πιστεύουν πως έχει ακόμα «πολλά λεφτά» (Vid)

Μόνο ο Κωστόπουλος θα μπορούσε: Απίστευτα όσα είπε για τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια (Vid)

Τι είπε ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας την ώρα της εκπομπής του.

Ο γάμος του ζεύγους Κικίλια – Μπαλατσινού τελέσθηκε το απόγευμα σε εκκλησάκι του Λυκαβηττού παρουσία μικρού κύκλου καλεσμένων.

Ο πρώην σύζυγος της Τζένης, πατέρας των παιδιών της όλον αυτόν τον καιρό απέφευγε να σχολιάσει το γεγονός αυτό. Κάτι παρόμοιο έγινε και σήμερα όταν ο παρουσιαστής του «Όλα Λάθος», Πέτρος Κωστόπουλος, βρέθηκε μπροστά στην είδηση του γάμου.

Στην εκπομπή «Όλα λάθος» ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στον γάμο του ζευγαριού με τον Πέτρο Κωστόπουλο να μη σχολιάζει τίποτα σε όλη τη διάρκεια του ρεπορτάζ από τους ανθρώπους του πάνελ. Μάλιστα οι Μαντώ Γαστεράτου και Νίκος Γεωργιάδης σχολίαζαν μόνο μεταξύ τους το γεγονός μέχρι το τέλος του ρεπορτάζ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αρκέστηκε στο να κάνει μία πολύ γενική ευχή για τους γάμους που παρουσίασε και θα παρουσιάσει η εκπομπή.

«Όσοι παντρεύτηκαν και όσοι θα παντρευτούν να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Να ζήσουν και να είναι καλά για πάντα. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι».