Βρέθηκε η νέα Αλεξανδράκη του GNTM - Ξεμπρόστιασε on camera παίκτρια που έλεγε ψέματα στην Καγιά (Vid)

Η απίστευτη αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το GNTM!

Τα πράγματα ίσως τελικά δεν είναι τόσο ειδυλλιακά όσο μοιάζουν.

Τα γυρίσματα του 4ου κατά σειρά κύκλου του ελληνικού GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις παλιές παίκτριες να καλούνται συχνά να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο ριάλιτι.

Μία από τις δημοφιλέστερες, είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα κέρδισε όμως την αναγνωρισιμότητα που εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη.

Στα τελευταία επεισόδια την είχαμε δει να παίρνει βάρος, με τους κριτές να της κρούουν τον κώδωνα τονίζοντας της πως… επιβάλλεται να αδυνατίσει.

Σήμερα, η Δήμητρα αποκαλύπτει στο Happy Day πως στην πραγματικότητα δεν είχε παχύνει, αλλά είχε… βγάλει κύστες λόγω μολυσμένων καλλυντικών που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του ριάλιτι!

Επιπλέον, κάνει λόγο για κατακράτηση υγρών, κάτι που έχουν σχολιάσει και άλλα κορίτσια των πρώτων δύο κύκλων στον ΑΝΤ1, τα οποία είχαν παραδεχτεί πως η διατροφή τους στο παιχνίδι ήταν πολύ κακή.

Τι είπε η Δήμητρα; 

«Τα κιλά μου είναι ανάλογα με την περίοδο. Παχαίνω, αδυνατίζω, έχω ορμόνες. Στο ‘Next Top Model’ δεν είχα πάρει κιλά, είχα πρηστεί γιατί είχα πάθει μόλυνση από κάποια καλλυντικά που μας έβαζαν. Και εγώ και η Σεράινα είχαμε κάνει κύστες και είχαμε πρηστεί στο πρόσωπο και στο σώμα. Ήταν πρήξιμο και κατακράτηση. Επίσης δεν μπορούσαμε να πάμε στο μπάνιο 15 μέρες από το άγχος. Μου συνέβη πάλι αυτό και στο Nomads για 9 μέρες», δήλωσε το μοντέλο.