Πάνος Ζάρλας: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος (Pics)

«Τις είδα»: Ο Παναγιώτης Θεόφιλος για τις φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του Πάνου Ζάρλα (Vid)

Οι νέες του δηλώσεις.

Στη Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής «Όλα Λάθος» μίλησε ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Παναγιώτης Θεόφιλος.

Ο ίδιος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, αλλά και για το θλιβερό γεγονός της κυκλοφορίας των φωτογραφιών με την σορό του σε δραματική κατάσταση.

Πώς ενημερώθηκε για τον θάνατό του; 

«Ήταν ένα πάρα δύσκολο πρωινό γιατί ξυπνάς και σου λένε κατευθείαν ότι ‘έφυγε. ο φίλος σου. Δεν το πιστεύω, εννοείται. Παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνει. Μετά μπαίνω στα social media, βλέπω τον καταιγισμό των μηνυμάτων… Mια κοπέλα με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Δεν το πίστευα», είπε και συνέχισε απαντώντας για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη από τις πρώτες ώρες του θανάτου του, τις οποίες μάλιστα έχει και ο ίδιος δει. 

«Το να βεβηλώνεις ένα άψυχο σώμα, το να θες να πατήσεις πάνω του, επί πτωμάτων -κυριολεκτικά- για να βγάλεις κάποια λεφτά, τι να τα κάνεις αυτά τα λεφτά; Το λιγότερο, κρίμα. Τις έχω δει τις φωτογραφίες. Δεν μπορείς να επιδιώκεις να τις πουλήσεις για λεφτά. Είναι άξιοι της μοίρας τους όσοι το κάνουν αυτό».