Η απόλυτη ανατροπή: Επιστρέφει στο GNTM παίκτρια που έχει αποχωρήσει!

Εξομολόγηση που σοκάρει! Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της πιο όμορφης παίκτριας του GNTM (Pic)

Ένα πρόβλημα ψυχικής και σωματικής υγείας που κανείς δεν γνώριζε ότι αντιμετωπίζει.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν από τα κορίτσια του GNTM που ξεχώρισαν για την φυσική τους ομορφιά αλλά δεν έφτασε στον τελικό για δικούς της λόγους.

Το ξανθό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς χωρίς να εξηγήσει επαρκώς τον λόγο που το έκανε και δε διεκδίκησε τα μεγάλα έπαθλα της νικήτριας.

Από τότε κάνει τις προσπάθειές της στον χώρο της μόδας μόνη της ενώ παράλληλα διανύει μία πολύ καλή περίοδο στα προσωπικά της. Δεν είναι όμως όλα όπως φαίνονται ακόμα και αν καλύπτονται πίσω από ένα μεγάλο χαμόγελο όπως αυτό της Γαρυφαλλιάς.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας παραδέχτηκε δημόσια, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι πάσχει από επαναλαμβανόμενες κρίσεις πανικού. Μάλιστα στην τελευταία της κρίση πανικού έμεινε άυπνη από το πρόβλημά της αυτό και το ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Όλα στο μυαλό είναι» αυτό μου λέω όλη μέρα σήμερα μιας και χθες ήρθα αντιμέτωπη πάλι με το τέρας (κρίση πανικού)  πφφφ σήμερα είναι όλα πολύ καλύτερα, και ας είμαι άυπνη», έγραψε η Γαρυφαλλιά σοκάροντας τους χιλιάδες ακόλουθούς της που δε γνώριζαν για το πρόβλημα αυτό.