Εξελίξεις - θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο: To δημόσιο ξέσπασμα του άνδρα που τον φροντίζει

Εξελίξεις – θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο: To δημόσιο ξέσπασμα του άνδρα που τον φροντίζει

Απαντά στην Άννα Φόνσου που ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Στην ιστοσελίδα του Star έδωσε την απάντησή του ο άνδρας που όλον αυτόν τον καιρό φροντίζει ον Γιώργο Μαρίνο.

Μετά την αποχώρησή του από το «Σπίτι του Ηθοποιού», ο Μαρίνος ζει σε σπίτι άνδρα ο οποίος δηλώνει επί 40 χρόνια φίλος του, με την Άννα Φόνσου να ζητά παρέμβαση εισαγγελέα θεωρώντας πως ο καλλιτέχνης μένει απομονωμένος παρά τη θέλησή του την ώρα μάλιστα που η υγεία του δεν είναι καλή.

«Η Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο», δήλωσε ον μυστηριώδης άνδρας.

Η Άννα Φόνσου, από τη μεριά της, απάντησε σε όλα αυτά μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ήμουν ποτέ φίλη του Γιώργου Μαρίνου αλλά του στάθηκα όταν είχε πρόβλημα υγείας και τον φιλοξένησα στο ‘Σπίτι του Ηθοποιού’. Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. Δεν αμφισβητώ ότι είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σ’ αυτό».

Όπως φαίνεται, πάντως, όσο ο Μαρίνος δεν εμφανίζεται ο ίδιος να μιλήσει για όσα συμβαίνουν, δύσκολα θα δοθεί τέλος στην υπόθεση…