Δώρος - Αθηνά ξανά μαζί! Οι φωτογραφίες και η επίσημη ανακοίνωσή τους (Pics)

Δώρος – Αθηνά ξανά μαζί! Οι φωτογραφίες και η επίσημη ανακοίνωσή τους (Pics)

Ο χωρισμός φάνηκε οριστικός, δεν κράτησε όμως πολύ...

Ξανά μαζί φαίνεται πως είναι η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης δύο περίπου μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Το τέλος της σχέσης τους είχε ανακοινωθεί μέσω Instagram από την Αθηνά, η οποία παρουσιάστηκε ως φανερά θυμωμένη με τον Δώρο, καθώς ο ίδιος φέρεται να… μην είχε χρόνο να περάσει μαζί της.

Όπως φάνηκε, δεν μιλάμε για κοινή απόφαση, μα για επιλογή της Αθηνάς, η οποία φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της πως «αποφάσισε ο Δώρος να απουσιάζει από το μέλλον της».

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης.

Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο.

Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου!».

Αθηνά Χρυσαντίδου: Χώρισε τον Δώρο και το ανακοίνωσε με... ντροπιαστικό μήνυμα μέσω Instagram (Pic)

Τώρα, τα πράγματα άλλαξαν μιας και οι δυο τους διασκέδασαν μαζί και φρόντισαν να ενημερώσουν τους followers τους για την κοινή τους έξοδο μέσω instagram stories. 

Πρώτος ο Δώρος μοιράστηκε σχετικό υλικό, με την Αθηνά να ακολουθεί αναδημοσιεύοντας το εν λόγω βίντεο.

Για να δούμε, θα στεριώσουν αυτή τη φορά;