Αναστασιάδης

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη: Οι 6 κληρονόμοι που παίρνουν μετοχές, ακίνητα και μετρητά

Ο δημοσιογράφος είχε συντάξει τη διαθήκη του κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στη Βοστόνη.

Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο ο Θέμος Αναστασιάδης τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», μερικές ημέρες πριν άνοιξε η διαθήκη που είχε συντάξει στις ΗΠΑ, μέσω της οποίας εξασφάλιζε ότι η περιουσία του -στην οποία συμπεριλαμβάνονται ακίνητα, μετρητά και μετοχές- θα περάσει στην οικογένειά του.

Έξι μέλη αυτής είναι οι κληρονόμοι του, οι οποίοι θα μοιραστούν τα περιουσιακά του στοιχεία. Πρόκειται για τη σύζυγό του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία  τους παιδιά Αλίκη, Βύρωνα και Φιλιώ, αλλά και την αδερφή του, Νταϊάνα, με τον γιο της.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Θέμου περνά στην σύζυγό του, η οποία μαζί με τα παιδιά τους εξασφάλισαν όλα τα ακίνητα του αποθανόντος στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη και αλλού.

Μετρητά παίρνουν όλοι οι κληρονόμοι, ενώ μοιράστηκαν και οι μετοχές της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος περνά στην κ. Παναγιωτοπούλου. Σημαντικό μερίδιο από αυτές κληρονομούν η αδερφή του και ο ανιψιός του.

Η οικογένεια Αναστασιάδη κρατά διακριτική στάση μετά τον θάνατο του Θέμου και αποφεύγει οποιασδήποτε μορφής έκθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει δηλώσεις ή ανακοινώσεις.