Ξεκατίνιασμα! Αυτές οι παίκτριες του GNTM μπλοκαρίστηκαν στο Instagram

Σοκάρει πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM με όσα πέρασε εξαιτίας του πατέρα της

Δηλώσεις που άγγιξαν ακόμα και εκείνους που ποτέ δεν τη συμπάθησαν.

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο, με όσα είπε να μην έχουν καμία σχέση με τον κόσμο των φώτων.

Όπως αποκάλυψε, μεγαλώνοντας κλήθηκε να αντιμετωπίσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, καθώς η οικογένειά της αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας και όχι μόνο.

«Είμαι 26 ετών. Κοίτα, θα σου πω κάποια πράγματα. Πέρασα πολλά, επειδή η οικογένειά μου είχε πάντα την τάση να με «βαραίνει» με όλες τις σοβαρές υποχρεώσεις. Είμαι άνθρωπος που αντέχει και πάντα θα βρει τη λύση. Δεν θα βρω άλλον να λύσει το δικό μου πρόβλημα. Θα το κάνω εγώ.

Όταν ήμουν μικρή, οι γονείς μου είχαν χωρίσει και πέρασα από πολλά τραύματα. Με επηρέασε πολύ. Αλλά αυτό με δυνάμωσε κιόλας. Βέβαια, έπειτα από καιρό, οι γονείς μου τα ξαναβρήκαν. Όμως, εκείνη την περίοδο άρχισε να αρρωσταίνει η μητέρα μου κι άρχισα να βλέπω τα πραγματικά προβλήματα. Τα σοβαρά.

Άλλα κορίτσια στην ηλικία μου, έπαιζαν με τις barbies τους, κι εγώ κοίταζα το πώς θα σταθώ δίπλα στη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα θα έπρεπε να ήταν ο πατέρας μου κοντά της, αλλά αυτός δεν ήταν. Είχαν χωρίσει.

Όμως, ωρίμασα απότομα. Αναγκάστηκα. Από μικρή ζω σε ξένες χώρες. Μία στην Ιταλία, μία στην Αλβανία, μία στην Ελλάδα. Ακόμα κι αυτό «βάρυνε» την κατάστασή μου. Δεν μου ήταν εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Σοκάρει πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM με όσα πέρασε εξαιτίας του πατέρα της