Στα δικαστήρια ο Sin Boy - Tου έκανε αγωγή η Μίνα Αρναούτη

Στα δικαστήρια ο Sin Boy – Tου έκανε αγωγή η Μίνα Αρναούτη

Όσα γράφει ο ράπερ εξόργισαν τη γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη τα ξημερώματα του θανάτου του.

Νέα κόντρα καλείται να αντιμετωπίσει ο Sin Boy του οποίου τα λεγόμενα εξόργισαν πολύ μια γυναίκα της οποίας το όνομα έχει συζητηθεί επίσης πολύ στα ελληνικά media.

Ο λόγος για τη Μίνα Αρναούτη, η οποία έγινε γνωστή λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016.

Ο Sin Boy παρουσιάζει σήμερα, 2,5 χρόνια μετά, το τροχαίο ως «στημένο» με τις δύο γυναίκες που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελίδη να χαρακτηρίζονται «βαλτές». Η Μίνα Αρναούτη απαντά με αγωγή κατά του ράπερ, με την ίδια μιλώντας στην Espresso να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν για ακόμα μία φορά στoν δικηγόρο της.

«Δεν το έχω κάνει ακόμη, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Θίγει την υπόληψη και το ήθος μου.

Στα δικαστήρια ο Sin Boy - Tου έκανε αγωγή η Μίνα Αρναούτη

Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πως θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια πως είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακολούθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ‘φωνή’ και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο.

Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Αν θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να πάρει κάποιους από τους φαν του Παντελίδη με το μέρος του, ας βρει έναν άλλο τρόπο να το κάνει, όχι εις βάρος μου».

Όσο για τον Sin Boy; Αναμένεται η απάντησή του…