Τέλος τα μακριά ξανθά μαλλιά για την Ιωάννα Τούνη - Δείτε τη μεταμόρφωσή της (Pics)

Ιωάννα Τούνη κατά Ηλιάνας και GNTM: «Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα» (Vid)

«Τους ενόχλησα εγώ».

Στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο φετινό GNTM.

Με αφορμή τη συμμετοχή της πρώην -όπως αποκάλυψε- καλής της φίλης Λένιας, την οποία είδαμε να περνά στη φάση του bootcamp, η Ιωάννα έριξε τα βέλη της στην παραγωγή του παιχνιδιού, κατηγορώντας τους ευθέως πως οι κριτές της επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια τις auditions της φίλης της, με το βίντεο που τελικά έδειξε η τηλεόραση να έχει υποστεί πάρα πολύ μοντάζ για να μην βγουν κακοί οι κριτές.

Τι  είπε η Ιωάννα;

«Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες και το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη. Πιστεύω ότι σε ό,τι ειπώθηκε στο κάστινγκ που της έγινε, έχει πέσει πάρα πολύ μοντάζ.

Κάποιος που έχει λίγο ασχοληθεί με την τηλεόραση μπορεί να αντιληφθεί από τις υπεραπότομες αντιδράσεις των κριτών που τη μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη συννέφιασαν όλοι ξαφνικά, ότι δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα. Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ. Το καταλαβαίνω ότι όλοι ψοφάνε για νούμερα στην τηλεόραση, αλλά για εμένα δεν ήταν σωστό να σκρολάρουν στα social media της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και ότι το έκοψαν στο μοντάζ γιατί φαίνονταν τρελοί και παράλογοι. 

Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Είχαμε πολλές φωτογραφίες μαζί, τώρα δεν κάνουμε τόση παρέα. Την στηρίζω όμως. Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο».