Εκτός προγράμματος ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού – Τι θα συμβεί με το πρωινό του Σαββατοκύριακου;

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Το βράδυ της Πέμπτης έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί.

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο το βράδυ της Πέμπτης γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την είδηση μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Star. Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η παρουσιάστρια, το κοριτσάκι θα βαφτιστεί Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον 1,5 έτους Σάββα. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο.

Ο Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, αποκάλυψε στην εκπομπή του Star όλες τις λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη, πάρα πολύ ήρεμη. Η μικρή Αναστασία είναι κούκλα, βέβαια, μοιάζει πολύ και στον μπαμπά της. Παιδιατρικά είναι άριστα και το βάρος της είναι 3,130 γραμμάρια», ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης.

Η Δούκισσα Νομικού θα βγει από το μαιευτήριο την Κυριακή.