Νέο αγόρι για την Ειρήνη Καζαριάν! Παθιασμένα φιλιά με τον τραγουδιστή που όλες οι γυναίκες θέλουν (Pics)

Ειρήνη Καζαριάν: Επιτέλους μιλά για το ρ0ζ βίvτεο

Tι πραγματικά συνέβη τότε.

Το κεφάλαιο «ρ0ζ» βίvτεο άνοιξε ξανά η Ειρήνη Καζαριάν, σε συνέντευξή της στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν».

Η ίδια αποκαλύπτει τι συνέβη τότε με τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε, τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί καθόλου να μιλά για το θέμα. Τότε, είχε μιλήσει η αδερφή της γι’ αυτό, με τη νικήτρια του GNTM να επιλέγει να αποστασιοποιηθεί.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν.

Είδες και το αρνητικό κομμάτι της δημοσιότητας, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα «ρ0ζ» βίvτεο που δημοσίευμα ανέφερε το όνομά σου. Στην περίπτωση αυτή πώς το διαχειρίστηκες;

«Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί».

Ένιωσες ότι ήσουν υπόλογη, ότι έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις στους γονείς σου, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς σου;

«Δεν χρειάστηκε να τους δώσω αναφορά, εννοείται πως το είδαν, στεναχωρήθηκαν, τσαντίστηκαν με αυτό που έγινε και το ξεπεράσαμε».

Αυτή ήταν η αντίδραση των δικών σου ανθρώπων;

«Ήταν περισσότερο θυμωμένοι από μένα. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν φουλ τσαντισμένοι».

Σου πήρε καιρό να το ξεπεράσεις;

«Μέσα από αυτό άνοιξαν τα μάτια μου, κατάλαβα πώς είναι να είσαι δημόσιο πρόσωπο».

Σε ενοχλεί, σε φέρνει σε δύσκολη θέση να μιλάς για το θέμα αυτό;

«Δεν με ενοχλεί να μιλάω καθόλου για το θέμα αυτό».

Μετά από αυτό το εpωτικό βίvτεο, χρειάστηκε να πείσεις κάποιους, καθώς το 50% μπορεί να πιστέψει ότι είσαι εσύ και οι άλλοι μισοί μπορούν να πουν ότι δεν ισχύει;

«Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται».