Ντροπιαστικές επιθέσεις στην Αφροδίτη Μπάρμπα του GNTM: Τι απαντά μέσω δικηγόρου

Ντροπιαστικές επιθέσεις στην Αφροδίτη Μπάρμπα του GNTM: Τι απαντά μέσω δικηγόρου

Η όμορφη μελαχρινή που όλοι θαυμάσαμε στο GNTM, δίνει τη δική της απάντηση στα αισχρά σχόλια που δέχεται.

Η συμμετοχή της Αφροδίτης Μπάρμπα στο GNTM στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ξανά ένα παλαιότερο και διόλου ευχάριστο κεφάλαιο στη ζωή της.

Το μοντέλο, μέσω του δικηγόρου του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να το τονίσει ότι πάνω από όλα επιθυμεί να εξασφαλίσει την ηρεμία της 5χρονης κόρης της, την οποία η ίδια επιθυμεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Κύριοι,
Σε συνέχεια των δηλώσεων της κυρίας Αφροδίτη Μπάρμπα σε τηλεοπτική εκπομπή, θα ήθελα να σας μεταβιβάσω το παρακάτω μήνυμά της.

‘Ως κηδεμόνας, κάτοχος της επιμέλειας και ανατροφής της ανήλικης 5χρονης κόρης μου, θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά κάθε ηλεκτρονικό ή έντυπο Τύπο καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτόν, να σεβαστούν τα αισθήματά μου ως μητέρα και να αφαιρέσουν κάθε είδους δημοσιεύματος ( κείμενα ή videos) που βασίζεται στις προ μηνών δηλώσεις μου στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς και τα σχόλια που συνήθως ακολουθούν κάτω από αυτά τα δημοσιεύματα.

Αυτού του τύπου η δημοσιότητα δημιουργεί βλάβη όχι μόνο στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, αλλά κυρίως, βλάπτει την ψυχική υγεία και την κοινωνική ζωή της κόρης μου.
Παράλληλα, μέσω αυτών των δημοσιευμάτων δυστυχώς αναπαράγονται προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα καθώς και περιουσιακά δικαιώματα του ανήλικου τέκνου μου τα οποία το εκθέτουν σε κίνδυνο σωματικής βλάβης και ελευθερίας.
Τέλος, εντός του περιεχομένου αυτών των δημοσιευμάτων, παρουσιάζεται η προσωπική και οικονομική κατάσταση του πατέρα του παιδιού μου, χωρίς τη λήψη της έγκρισής του, θέμα που άπτεται νομικής παρέμβασης.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων καθώς θεωρώ ότι θα επιδείξετε ευαισθησία σε ένα τόσο λεπτό, προσωπικό ζήτημα.
Με εκτίμηση,

Αφροδίτη Μπάρμπα’

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανοησή σας και την βοηθειά σας. 
Με εκτίμηση,
Αλεχάνδρο Οικονόμου
Δικηγόρος Αθηνών».