Έλληνας ηθοποιός παραλίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης

Έλληνας ηθοποιός παραλίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης

Το ατύχημα στο κεφάλι και η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» και του Νίκου Νικόλιζα, σοβαρό ατύχημα συνέβη στις πρόβες της παράστασης «Η Παριζιάνα» που ανεβαίνει στο θέατρο Broadway.

O Πέτρος Ξεκούκης παίζει τον ρόλο του Ελληνοαμερικανού Τζιμ Κούφος και στη συγκεκριμένη σκηνή θα έπεφτε από τη σκηνή σε ένα στρώμα τοποθετημένο πίσω από τον χώρο που θα στεκόταν.

«Είναι η σκηνή που ο Καλλιβωκάς πέφτει από τη βουνοκορφή και φωνάζει “προσέχω” αλλά δεν την ολοκληρώνει τη φράση και η Ρένα Βλαχοπούλου του λέει: “Αμ, δεν προσέεεεεεε…”. Εγώ, λοιπόν, έπρεπε να πέσω ανάσκελα προς τα πίσω μεταξύ σκηνής και ενός κενού που υπάρχει και έχει ντυθεί με κόντρα πλακέ. Καθώς έπεφτα, το στρώμα έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το πίσω μέρος του κεφαλιού πάνω στο σίδερο και στα ξύλα. Έχασα για μερικά λεπτά το φως μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και ούτε θυμόμουν που βρισκόμουν.

Τρομοκρατήθηκαν όλοι, έτρεξαν να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Εγώ προσπάθησα να συνεχίσω τις πρόβες με τους συναδέλφους, αλλά ήταν αδύνατον αυτό γιατί είχα φοβερή ζάλη. Ύστερα από κάποια ώρα πήρα το αυτοκίνητο να πάω στο σπίτι μου, στα Μέγαρα. Εκεί διαπίστωσα ότι είχα κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό χτύπημα, καθώς ένιωθα φριχτούς πόνους.

Ενημέρωσα έναν συγγενή γιατρό μου και με μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ύστερα από αξονική τομογραφία που έκανα, ότι έχω εσωτερική αιμορραγία. Μου έχουν δώσει κάποια φάρμακα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και θα νοσηλευτώ ξανά σε 10 μέρες, οπότε θα κάνω και πάλι αξονική τομογραφία. Οι γιατροί, πάντως, δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο για επέμβαση στο κεφάλι», ανέφερε ο τραυματισμένος ηθοποιός.