Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της «σκληρής» Ζενεβιέβ του GNTM (Pics)

Η «θεάρα» Ζενεβιέβ, η παραδοχή της ηλικίας της και οι πλαστικές εγχειρίσεις

Το πιο αγαπημένο πρόσωπο του GNTM μίλησε για όλα.

Συνέντευξη στο Down Town και στον Τάσο Μπισμπίδη έδωσε η creative director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας για τα πάντα, σε μία απολαυστική συζήτηση που αφορούσε το παρελθόν αλλά και το μέλλον της.

Πού μεγάλωσες;

Στο Μοσχάτο μεγάλωσα, τότε που ήταν χωριό. Μέχρι τα 18 μου παίζαμε κρυφτό στις αλάνες.

Και πώς από τις αλάνες έφτασες στη μόδα;

Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις.

Μα μόνη σου λες συνέχεια για την ηλικία σου. Σε ρώτησα εγώ πόσων χρονών είσαι;

Ναι, σωστά, δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς. Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι.

Δεν νομίζω, ωστόσο, ότι απολαμβάνεις ιδιαίτερα τη δημοσιότητα.

Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω, αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρονών. Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με όλα αυτά. Το σοκ το έπαθα όταν πήγαμε 10 μέρες διακοπές με την οικογένεια μου στη Βιέννη και ξαφνικά ήρθε ακόμα και εκεί κόσμος και μου ζητούσε να βγάλουμε selfie. Εκεί αναρωτήθηκα από πού κι ως που θέλουν μαζί μου selfie;

Το ίδιο έπαθα και στην Ύδρα, που πήγα για έναν γάμο και έπεσε πάνω μου σχεδόν όλο το δημοτικό σχολείο του νησιού. Και γελάω, γιατί είναι παιδάκια, τους έλεγα: «Καλά, είστε ξύπνια και βλέπετε GNTM;». Εννοείται πως δεν θα πω όχι όταν μου ζητάνε μια φωτογραφία, θα ήμουν γελοία αν έλεγα όχι, αλλά είναι σοκαριστικό, είναι αστείο, είναι περίεργο. Γιατί δεν άλλαξα εγώ ως άνθρωπος, άλλαξε απλώς η κατάσταση γύρω μου.

Ξύπνησα τις προάλλες και είχα πάνω από 100 χιλιάδες followers στο Instagram. Και είναι όλοι ατομάκια γαμώ. Γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όλο αυτό δεν το παίζω και ότι έτσι είμαι. Στις 100 χιλιάδες έχω πάρει τρία μηνύματα που με έβριζαν. Και τους έκανα μπλοκ. Δεν θα έρχεσαι «σπίτι μου» να με βρίζεις. Κάτσε και κράξε στο Twitter όσο θες, εκεί τους κάνω και like.