Την έκανε χώμα: Ό,τι χειρότερο ειπώθηκε ποτέ για την Καζαριάν

Η Ειρήνη Καζαριάν ανατρέπει τα πάντα: Αλλάζει καριέρα και αποστομώνει τους πάντες (Vid)

Επιτέλους, δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Στην Τζώρτζια Γεωργίου και την κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» μίλησε η Ειρήνη Καζαριάν ανοίγοντας το κεφάλαιο «υποκριτική και μόντελινγκ».

Η ίδια, απάντησε πρώτη φορά στους επικριτές της, αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές με τη νέα της απόφαση που δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί.

Τι δήλωσε για την επαγγελματική της πορεία, την αλλαγή πλεύσης και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε; 

«Ο σκηνοθέτης ήθελε να βάλει στην παράσταση ένα κορίτσι που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική. Επειδή βλέπω πως το έχω, μου βγαίνει αυθόρμητα και όμορφα, λέω να το προσπαθήσω, γιατί όχι; Δικαίωμα να κριτικάρουν εννοείται πως έχουν. Έκανα κάτι πολύ δύσκολο, μέσα σε ένα μήνα τα έμαθα όλα αυτά και βγήκα στη σκηνή.

Είμαι περήφανη που έκανα κάτι τέτοιο. Έκανα ένα σαρδάμ επειδή έπεσαν όλες οι κάμερες πάνω μου και αγχώθηκα και τα έχασα. Αγχώνομαι και στρεσάρομαι πάρα πολύ εύκολα. Το απόσπασμα που έπαιξε, έπρεπε να το κόψουν. Σε άλλους το κόβουν και δεν βγαίνει στην τηλεόραση. Με είδαν σαν αδύναμο κρίκο και ήθελαν να πέσουν όλοι πάνω μου. Εγώ δεν ήθελα να βγω στα κανάλια και να απολογηθώ. Επειδή είμαι νικήτρια του GNTM τους κακοφάνηκε που έκανα μια στροφή στην υποκριτική χωρίς να το έχω σπουδάσει. Λογικό. Πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τα νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι που τους αρέσει.

Έκλαψα μια φορά. Όλο αυτό που έχει γίνει με επηρέασε λίγο, αλλά το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ότι με υποτίμησαν, ένιωσα πολύ θυμό που μου το έκαναν αυτό. Θα μπορούσα να κάθομαι στον καναπέ και να μην κάνω τίποτα, αλλά εγώ προτίμησαν να κάνω καινούργιο στη ζωή μου για να εξελιχθώ. Κι εκείνοι έπεσαν πάνω μου. Σκέφτομαι να σπουδάσω υποκριτική. Συνεχίζω το μόντελινγκ, αλλά θέλω και μια εναλλακτική», είπε ανακοινώνοντας ουσιαστικά πως πλέον προτεραιότητα έχει η υποκριτική.