Το ατύχημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά τη διάρκεια εκπομπής

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Πέθανε η μητέρα του

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πέθανε το πρωί του Σαββάτου η μητέρα του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο παρουσιαστής έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα ενώ στις αρχές του έτους είχε χάσει και τον πατέρα του, ένας θάνατος ο οποίος τον είχε συγκλονίσει.

«Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του», είχε δηλώσει ο παρουσιαστής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υγεία της μητέρας του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό, μετά την απώλεια του συζύγου της.

«Η μάνα σου είναι αυτή που ότι και να γίνει, και να σε πιάσουν να κλέβεις, θα βρει ένα επιχείρημα και θα πει δεν ήταν το παιδί μου. Πάντα είναι αυτή που όταν τη συμβουλευτείς, θα σου πει αυτό που θα έκανε. Μπορεί να είναι παρωχημένο, μπορεί να σου πει κάτι που είναι άσχετο τελείως, λάθος δηλαδή, δεν πειράζει, είναι αυτό που θα έκανε εκείνη. Είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου. Να αγαπάτε τις μανάδες και τους μπαμπάδες σας και να τους αγκαλιάζετε, κι ας είστε άνθρωποι που δεν αγκαλιάζετε όπως εγώ, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μην τους έχετε και θα σας λείπουν», είχε αναφέρει στο παρελθόν για τη μητέρα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η κηδεία της μητέρας του Δημήτρη Ουγγαρέζου θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα.