Παίκτρια του GNTM μπαίνει στο «My Style Rocks» και επιτίθεται στα plus size μοντέλα!

Παίκτρια του GNTM μπαίνει στο «My Style Rocks» και επιτίθεται στα plus size μοντέλα!

O ανδρικός πληθυσμός θα μάθει και... στυλ με τη συμμετοχή της.

Το «My Style Rocks» επιστρέφει και έντονες είναι οι συζητήσεις για την παρουσιάστρια αλλά και για την κριτική επιτροπή.

Τα ονόματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ευαγγελίας Αραβανή ακούγονται για την παρουσίαση, το όνομα όμως μίας πιθανής παίκτριας είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα όλου του ανδρικού κοινού.

Ο λόγος για την πιο εκρηκτική μελαχρινή που βγήκε ποτέ από το GNTM, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο που αναδείχτηκε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Μπορεί και να είμαι στο My Style Rocks. Θα δείτε εν καιρώ αν και εφόσον συμφωνήσουμε.», δήλωσε βάζοντας φωτιά στην κουβέντα, αφού δεν ανέφερε για ποιον ρόλο συζητάει, παίκτριας, παρουσιάστριας ή μέλους της κριτικής επιτροπής.

Φυσικά το μοντέλο μίλησε και για το GNTM κάνοντας σύγκριση του φετινού κύκλου με τον πρώτο στον οποίο είχε πάρει η ίδια μέρος ρίχνοντας «καρφιά» ακόμα και στα plus size μοντέλα:

«Για το GNTM εγώ θα παραμείνω στον κύριο Χριστόπουλο, στην κυρία Μπαλατσινού και τον κύριο Κοτέντο. Τους αγαπημένους μου. Αλλά μην ξεχνάμε. Το GNTM δεν είναι καθαρό μόντελινγκ, αλλά τηλεόραση. Για μένα μοντέλο είναι μια κοπέλα τέρμα στεγνή και ψηλή, που φοράει το ρούχο και κάθεται πάνω της σωστά. Για μένα το plus size και όλα αυτά δεν ισχύουν».