Τα πιο γοητευτικά αγόρια της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται στο «Dot.»

24χρονη juicy Θεά: Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη (Pics)

O Aλέξης δεν είναι πια single...

Μπορεί οι υποχρεώσεις του στην Ευρωβουλή να τον κρατούν μακριά από την Ελλάδα, ο Αλέξης Γεωργούλης όμως δεν έχει σε καμία περίπτωση αφήσει τα προσωπικά του σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το Secret, το οποίο θέλει τον ηθοποιό ερωτευμένο με 24χρονη ηθοποιό με διάσημους γονείς!

Ο λόγος για την ανερχόμενη Μαρίλια Μητρούση -κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου- την οποία αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη». Την περασμένη σεζόν, μάλιστα, η ίδια δοκίμασε τις δυνατότητές της και στο «The Voice», δίχως αποτέλεσμα.

Το ζευγάρι λέγεται πως γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, με τους δυο τους να κυκλοφορούν μαζί σε αθηναϊκά στέκια χωρίς προς το παρόν να έχουν απαθανατιστεί. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το περασμένο καλοκαίρι πέρασαν μερικές ημέρες στο εξοχικό της οικογένειας της Μαρίλιας στον Βόλο.

Προς το παρόν, πάντως, καλούνται να… επιβιώσουν σε μια σχέση από απόσταση, καθώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περνά τον περισσότερο καιρό στις Βρυξέλλες.