Αυτό το ζευγάρι του «Power of Love 1» παίρνει τη θέση των Λένιας - Φίλιππου «Διλήμματα» της Καινούργιου (Pic)

Αυτό το ζευγάρι του «Power of Love 1» παίρνει τη θέση των Λένιας – Φίλιππου «Διλήμματα» της Καινούργιου (Pic)

Φαίνεται πως οι παίκτες του «Power of Love» βρήκαν το... δυνατό τους χαρτί.

Η αποχώρηση της Λένιας Πολυχρονοπούλου και λίγο αργότερα αυτή του Φίλιππου Αρβανίτη από τα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου είχαν γίνει γνωστές εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι λόγοι λέγεται πως είναι τόσο οικονομικοί όσο και θέμα αρχικού deal με τον σταθμό, καθώς οι ίδιοι πίστεψαν αρχικά πως θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα του OPEN.

Το τέλος τους από τη σειρά της εκπομπής «Ευτυχείτε» αποτελεί γεγονός, με ρεπορτάζ του Yupiii να θέλει τους αντικαταστάτες τους να έχουν ήδη βρεθεί και σε αντίθεση με ό,τι πίστεψαν οι τηλεθεατές, δεν πρόκειται για ηθοποιούς που είχαμε δει στους προγούμενους κύκλους. 

Όπως διαβάζουμε, οι αντικαταστάτες τους είναι κι αυτοί παίκτες του «Power of Love», συγκεκριμένα του πρώτου κύκλου. Ο λόγος για το μοναδικό ζευγάρι που είναι μέχρι σήμερα μαζί. Μιλάμε, φυσικά, για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και την Κυριακή Τσανικίδη.

Οι ίδιοι αναμλενεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στη μικρή οθόνη σε μερικές ημέρες από σήμερα, λίγο μετά την πρεμιέρα του δικού τους διαδικτυακού σήριαλ που ανέβαίνει στο YouTube…

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!