Βικτώρια Καρύδα: Νέα ζωή με αποκαλυπτικές φωτογραφίες μετά τη δολοφονία του συζύγου της (Pics)

Πώς είναι η Βικτώρια Καρύδα έναν χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία του συζύγου της (Pic)

Το μοντέλο θυμάται τον σύζυγό της με μία συγκινητική ανάρτηση.

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Την περίοδο εκείνη η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα έπαιρνε μέρος στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» και βρέθηκε να περνάει στην πιο τραγική περίοδο της ζωής της.

Έναν χρόνο μετά το μοντέλο αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον πρόωρα χαμένο σύντροφο και πατέρα των παιδιών της.

«Εκεί που είναι όλα όμορφα ξαφνικά έρχεται το τέλος. Αξέχαστη άσχημη στιγμή που μένει στην καρδιά μου… να βλέπεις τον αγαπούλη σου στο νεκροταφείο και να φιλάς τα μωβ χειλάκια του και να χαϊδεύεις το ραμμένο το κεφαλάκι του… πως να ξεπεράσεις όλο Αυτό?! Έχω και πόνο τον παιδιών μου. Τι άσχημο πράγμα! Δεν έχω λόγια… Τι κακιά υπάρχει στο κόσμο…», έγραψε η Βικτώρια Καρύδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εκεί που είναι όλα όμορφα ξαφνικά έρχεται το τέλος. Αξέχαστη άσχημη στιγμή που μένει στην καρδιά μου…να βλέπεις Τον αγαπούλη σου στο νεκροταφείο και να φιλάς τα μωβ χειλάκια του και να χαϊδεύεις το Ραμμένο το κεφαλάκι του…πος να ξεπεράσεις όλο Αυτό?! Εχω και πόνο τον πεδίων μου.Τι άσχημο πράγμα! Δεν έχω λόγια… Τι κακιά υπάρχει στο κόσμο…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viktoria Karida (@viktoria_mystyle) στις