Θα άλλαζε τα πάντα: Γιατί ο Ρήγας έκοψε την πρόταση γάμου της Μαρίνας από τους «Δυο Ξένους» (Vid)

Ποιον ρόλο της Δήμητρας Ματσούκα απέρριψε η Εβελίνα Παπούλια για να γίνει «Μαρίνα Κουντουράτου»

Η σειρά που είχε «κλείσει» η ηθοποιός πριν της γίνει πρόταση από τους «Δυο Ξένους»

Στη Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Εβελίνα Παπούλια και μεταξύ άλλων απάντησε για τη σειρά που είχε κλείσει λίγο πριν δεχτεί την πρόταση των «Δυο Ξένων» και μεταμορφωθεί στον πιο επιτυχημένο ρόλο της καριέρας της, αυτόν της Μαρίνας Κουντουράτου.

Είναι αλήθεια ότι την χρονιά που σου πρότειναν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους «Δύο Ξένους», εσύ είχες κλείσει να παίξεις στο «Είμαστε στον αέρα»;

Ναι είναι αλήθεια. Την παραγωγή την έκανε η Άνωση και θυμάμαι ποσό αγχωμένη ήμουν που έπρεπε να απορρίψω την πρόταση που ήδη μου είχε γίνει, για μία επίσης εξαιρετική σειρά, για να παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους «Δύο ξένους». Ευτυχώς, είχαν μεσολαβήσει και οι άνθρωποι του Mega, αλλά αυτό δεν έκανε την θέση μου πιο εύκολη απέναντι στον παραγωγό.
Θυμάμαι, αφού αρχικά με ψαρώσε, μετά μου είπε καλή επιτυχία και με συμβούλεψε να μην το κάνω αυτό συχνά, παρά μόνο όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη ή δεν πρέπει να χάσω κάποια μεγάλη ευκαιρία. Όποτε και με τις ευλογίες του πήγα στην δουλειά που με έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μετά τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου, σου πρότειναν να παρουσιάσεις πρωινάδικο;

Δεν έγινε ποτέ άμεση και επίσημη πρόταση. Αλλά έγινε διερευνητική από έναν διευθυντή παραγωγής. Ήμουν εξαιρετικά κάθετη ως προς την πιθανότητα αυτή που δεν θυμάμαι καν να ρώτησα για ποιο κανάλι ήταν. Πιστεύω πως όταν έχεις έναν στόχο δεν πρέπει να παρεκκλίσεις από αυτόν. Εγώ δεν σπούδασα δημοσιογράφος… ηθοποιός σπούδασα. Τώρα αν μου έλεγαν να κάνω πρωινό πάλι όχι θα έλεγα…. Αν όμως μου έλεγαν να κάνω μια εκπομπή με κάτι που να με αφορά και να με ενδιαφέρει θα την έκανα.