Η σκληρή αντίδραση του Γονίδη στον Νίνο όταν ο δεύτερος «εκτέλεσε» το αγαπημένο του τραγούδι (Vid)

Η σκληρή αντίδραση του Γονίδη στον Νίνο όταν ο δεύτερος «εκτέλεσε» το αγαπημένο του τραγούδι (Vid)

Τι απάντησε ο Νίνο.

O Νίνο βρέθηκε στο πλατό του «Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά» για να τιμήσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, τον Σταμάτη Γονίδη.

Ο Ροδίτης τραγουδιστής τραγούδησε διάφορα κομμάτια του λαϊκού τραγουδιστή, ένα από αυτά όμως, ζήτησε ξεχωριστή άδεια για να το πει αφού ο Σταμάτης Γονίδης δεν επιτρέπει σε άλλους να το λένε.

Το τραγούδι «Μια Αγάπη Δεν Τελειώνει», σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Γονίδη, εκτελέστηκε… κυριολεκτικά από τον Νίνο με τον ίδιο να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να το πει σωστά παρότι προσπαθούσε, με τον Σταμάτη Γονίδη να τον τιμωρεί λέγοντάς του ότι τώρα που το ξεκίνησε πρέπει να το τελειώσει.

Στο τέλος του τραγουδιού ο έμπειρος τραγουδιστής ήταν πιο αυστηρός και την «είπε» στον Νίνο:

«Εσύ είσαι σταρούμπα. Είσαι ένας καλλιτέχνης που έχεις ένα ορισμένο είδος τραγουδιού, μια γκάμα διαφορετική. Και αυτό που επέλεξες να πεις, εγώ σε άφησα γιατί το ήθελες πολύ. Δεν θα ήθελα να το πεις γιατί εσύ είσαι ποπ τραγουδιστής», είπε δηκτικά ο Γονίδης με τον Νίνο να απαντάει:

«Κοίτα, ο μόνος λόγος που το είπα, συγγνώμη που σε διακόπτω, είναι επειδή μου είπες να μην το πω. Κανένας άλλος λόγος», αλλά τον τιμώμενο τραγουδιστή να κρατάει για τον τελευταίο λόγο για τον ίδιο προσθέτοντας «Άλλη φορά να με ακούς».