Το απερίγραπτο στυλιστικό της Σπυροπούλου στο αποψινό Gala «γονάτισε» ξανά το Twitter (Tweets & Memes)

Αφήνει την τηλεόραση για κάτι νέο! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γίνεται Κιμ Καρντάσιαν

Ποιο το νέο της επαγγελματικό βήμα.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του καινούριου My Style Rocks και όπως όλα δείχνουν δε θα είναι σε καμία εκπομπή μέσα στη σεζόν.

Η παρουσιάστρια δε βρήκε τηλεοπτική στέγη, όσο και αν το όνομά της συνδέθηκε με διάφορα project, όμως η ίδια προχώρησε σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα που θυμίζει Αμερικάνους σταρ και διάσημους ινφλυένσερ του Instagram.

Η Κωνσταντίνα παρουσίασε μία νέα σειρά κοσμημάτων που θα φέρει την υπογραφή της και έκανε μία ανάρτηση στην οποία έδωσε λεπτομέρειες για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Λίγο πριν αποχαιρετήσω το 2019 και κάνω έναν απολογισμό, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που ένα από τα όνειρα μου υλοποιήθηκαν !!!
Μια συνάντηση που στάθηκε μοιραία και μια προετοιμασία που μετά από 8 μήνες είμαστε έτοιμοι να την μοιραστούμε με όλους εσάς!!! Η πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων σε συνεργασία με τη @spiritorosa ξεκινάει και δεν θα μπορούσε να μην φέρει ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά μηνύματα για μένα!
Be yourself 💋
Εύχομαι να σας αρέσει και να την αγαπήσετε ♥️»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λίγο πριν αποχαιρετήσω το 2019 και κάνω έναν απολογισμό, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που ένα από τα όνειρα μου υλοποιήθηκαν !!! Μια συνάντηση που στάθηκε μοιραία και μια προετοιμασία που μετά από 8 μήνες είμαστε έτοιμοι να την μοιραστούμε με όλους εσάς!!! Η πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων σε συνεργασία με τη @spiritorosa ξεκινάει και δεν θα μπορούσε να μην φέρει ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά μηνύματα για μένα! Be yourself 💋 Εύχομαι να σας αρέσει και να την αγαπήσετε ♥️ #QueenDina #QueenDinaXSpiritoRosa #NewCollection #BeYourself #ComingSoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις