Απαράδεκτη εμφάνιση Στικούδη σε σχολική γιορτή: Χόρεψε με... ζαρτιέρες μπροστά σε μαθητές (Vid)

Σε διπλό ταμπλό η Στικούδη: Η άγνωστη συνάντηση με τον Ατζούν και η πρόταση για το Survivor

Τι αλλάζει φέτος στο My Style Rocks.

H Kατερίνα Στικούδη μετά το τραγούδι και την υποκριτική κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ριάλιτι μόδας.

To μοντέλο αναλαμβάνει την παρουσίαση του My Style Rocks και μίλησε στο TV Έθνος για τον νέο κύκλο καθώς και για τις προτάσεις που δέχτηκε από τον Achun.

Πώς ήρθε η πρόταση για το My Style Rocks και πώς την αποδέχθηκες…
Δέχθηκα ένα τηλέφωνο και έκανα μια πρώτη συζήτηση. Αρχικά ήθελα να δω τους χρόνους ώστε να είμαι εντάξει και με όλες τις υπόλοιπες δουλειές μου. Δεν ήθελα να εκτεθώ, ούτε να κρεμάσω κάποιον. Τελικά τα καταφέραμε, συμφωνήσαμε και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι ένα παιχνίδι που αφορά τη μόδα, τις γυναίκες. Έχω πολλά να πάρω και να δώσω στο «My style Rocks».

Υπήρξε συνεννόηση λοιπόν με τον ΑΝΤ1 και θα σε βλέπουμε σε δύο κανάλια…
Ναι έτσι είναι.

Μήπως ο κόσμος μπερδευτεί βλέποντάς σε, σε δύο κανάλια;

Όχι, δεν νομίζω, είναι τελείως διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους το «Αν ήμουν πλούσιος» και το «My style Rocks». Μυθοπλασία το πρώτο, παιχνίδι μόδας το δεύτερο. Είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι. Χαίρομαι επίσης που δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από τους δύο σταθμούς και μπορώ να συνεργαστώ και με τους δύο. Τους ευχαριστώ και τους δύο.

Ισχύει πως η πρώτη επαφή με την Acun Medya ήταν πριν τέσσερα χρόνια για το «Survivor»;
Ναι όπως σε πολύ κόσμο (γέλια). Ναι, η πρώτη επαφή ήταν για το πρώτο «Survivor».

Υπήρξε ένα έντονο παρασκήνιο γύρω από τα ονόματα των υποψήφιων παρουσιαστριών. Σε αγχώνουν ενδεχόμενες συγκρίσεις με την Αραβανή και την Σπυροπούλου;
Όχι γιατί εγώ είμαι μελαχρινή εκείνες είναι ξανθιές (γέλια). Δεν με αγχώνουν όχι. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Εγώ θα κάνω το «My style Rocks» με το δικό μου στυλ. Και βέβαια σε συνεννόηση με την παραγωγή και το κανάλι.

Τι αλλαγές θα δούμε στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας στον ΣΚΑΪ;
Το νέο «Μy style Rocks» έρχεται με αλλαγές που θα του δώσουν νέα πνοή. Υπάρχει φυσικά το βασικό format. Οι αλλαγές που θα γίνουν όμως θα είναι τονωτική ένεση.

Πότε αρχίζετε γυρίσματα;
Με το καλό αρχές Ιανουαρίου. Είμαστε σε συνεχείς συναντήσεις με όλους τους συντελεστές αυτές τις ημέρες καθώς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.