Η νέα δήλωση του SNIK για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αυτό που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει

Η νέα δήλωση του SNIK για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αυτό που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει

O ράπερ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με το μοντέλο.

Στον Τάσο Μπιμπισίδη και το μηνιαίο περιοδικό DownTown μίλησε ο ράπερ Snik και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και τη σχέση του με το μοντέλο και τηλεοπτική περσόνα Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η δημοσιοποίηση της σχέσης σου με την Ηλιάνα σου φαίνεται εξίσου creepy;

Ήμουν προετοιμασμένος για αυτό.

Είσαι με μια γυναίκα που είναι και αυτή διάσημη. Ήταν αναμενόμενο να σας κυνηγάνε για να σας φωτογραφίσουν.

Δεν έχει να λέει, είτε είσαι με μια γυναίκα που είναι διάσημη είτε είσαι με μια που κάνει μια νορμάλ καθημερινή δουλειά. Εγώ για να είμαι με μια κοπέλα πάει να πει ότι μου αρέσει. Ό,τι δουλειά κι αν κάνει φέρομαι ακριβώς το ίδιο, όπως και το κορίτσι που έχω μαζί μου. Οι δουλειές είναι δουλειές. Όταν είμαι με το κορίτσι μου καθόμαστε σπίτι μου, τρώμε, πίνουμε το κρασί μας. Τις δουλειές μας τις κουβεντιάζουμε στα γρήγορα. «Τι κάνεις:», «Πως ήταν η μέρα σου;», λέει ο ένας στον άλλον «μπράβο» και τελειώνει εκεί το θέμα. Δεν το μεγαλοποιούμε. Στην τηλεόραση το κάνουν θέμα, οκ το καταλαβαίνω, αλλά θέλω να μην περνάνε τα όρια. Αν ο άλλος έρχεται μέσα στα μάτια μου και με κυνηγάει με μια κάμερα, έχω το δικαίωμα να του πω, «φίλε ηρέμησε». Και δεν έχει να κάνει με το αν το κορίτσι μου είναι διάσημο ή δεν είναι.

Έχεις κάνει καβγά με φωτογράφο;

Έχω δείξει την ενόχλησή μου. Το να σηκώσω χέρι ας πούμε, δεν είναι της λογικής μου. Δε θα με δεις ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί είπαμε ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Απλά αν με ενοχλείς θα στο πω.

Η Ηλιάνα πως αντιμετωπίζει όλο αυτό το κυνηγητό;

Άμα θέλεις, μπορείς να ρωτήσεις την Ηλιάνα.