Τα τελευταία νέα από την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τα τελευταία νέα από την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι αναφέρουν συγγενείς και φίλοι του.

Aλλαγή υπήρξε στην κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την εισαγωγή του στην εντατική μονάδα εμφραγμάτων.

Οι πρώτες δηλώσεις συγγενών και φίλων του αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει φόβους για τη ζωή του. Πρώτη μίλησε η πρώην σύζυγός του Σοφία Βόσσου η οποία ανέφερε:

«Λόγω της κηδείας είχε έλλειψη οξυγόνου ο άνθρωπος, ένωσε δυσφορία και τον έχουν τώρα προληπτικά πάνω και του έχουν βάλει οξυγόνο και τις εξετάσεις προληπτικά, γιατί είχε ανεβασμένα τα λευκά του λόγω της λοίμωξης».

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.
Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Στο πλευρό του βρέθηκε και η πρώην συνεργάτης του επί χρόνια και προσωπική του φίλη Τένια Μακρή η οποία έκανε δηλώσεις στο πρωινό του Open:

«Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε και εκείνη ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ. Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα. Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από τον θάνατο του αδερφού του γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι, το πόσο αγαπιόντουσαν.

Βεβαίως θα πάω να τον επισκεφθώ. Εκείνο το οποίο ρώτησα είναι αν επιτραπεί αυτό, θα πάω πάρα πολύ ευχαρίστως αλλιώτικα δε θέλω να είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που θα είναι έξω από την εντατική. Να κάνει τι; Απλώς και μόνο για να υπάρχουν δημοσιογράφοι και να εμφανίζεται ότι πήγαν και τον είδαν;

Όταν ο Ανδρέας θα συνέλθει και θέλει να δει και μπορεί να δεχθεί ανθρώπους, πάρα πολύ ευχαρίστως θα πάω. Δε θέλω να τον ενοχλήσω καθόλου».