Ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής που δεν θα καλέσει ποτέ στην εκπομπή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Το μεγάλο «όχι» του Σπύρου Παπαδόπουλου…

Η πρόταση που αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι μετοχές του έχουν εκτοξευτεί μετά την επιτυχία της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επιμένει να μελετά σχολαστικά κάθε επόμενη κίνησή του.

Το ότι έχει πολλάκις αρνηθεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις και συμμετοχές σε εκπομπές είναι εδώ και χρόνια γνωστό, καθώς θεωρεί πως αξίζει να «μιλά» μόνο μέσα από τη δουλειά του. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, είναι να πει ακόμα ένα μεγάλο «όχι», αυτή τη φορά σε παλιούς -και πολύ αγαπημένους του- συνεργάτες.

Δεν πρόκειται, φυσικά, για κάτι τηλεοπτικό, μα για μια θεατρική επανένωση των «Απαράδεκτων». Δεν μιλάμε, φυσικά, για θεατρική μεταφορά των «Απαράδεκτων» μα για… επανένωση των πρωταγωνιστών της σειράς.

Ο ίδιος φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει και για την οποία τα «ναι» είναι ήδη πολλά με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γιάννη Μπέζου.

Ο Παπαδόπουλος, από τη μεριά του, επιλέγει να παραμένει στα πολύωρα γυρίσματα της μουσικής του εκπομπής αλλά και να προετοιμαστεί για την παράσταση που ετοιμάζει ο ίδιος και την οποίο θα απολαύσουμε το ερχόμενο φθινόπωρο.