Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος – Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος – Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό

Δικαστικός επιμελητής και αστυνομικές δυνάμεις τον συνέλαβαν εντός της οικίας του.

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ξανά ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος το πρωινό της Τετάρτης συνελήφθη στο σπίτι του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει ήδη διαταχθεί η προσωποκράτηση και προφυλάκισή του στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού λόγω των κατηγοριών που τον βαραίνουν σχετικά με μία υπόθεση του 2007. Όπως αναφέρει το site που ο ίδιος διατηρεί, η προφυλάκισή τους έχει να κάνει με κατηγορίες που τον βάραιναν στο παρελθόν λόγω κάποιου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Espresso», στην οποία εργαζόταν εκείνο το διάστημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που διατηρεί ο δημοσιογράφος, στο σπίτι του εμφανίστηκαν δικαστικός επιμελητής και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον Κορυδαλλό.

Αναλυτικά, η ιστοσελίδα ανέφερε:

«Χθες, νωρίς το πρωί, δύο δικαστικοί επιμελητές, με τη συνοδεία αστυνομικών υπαλλήλων, επισκέφτηκαν την οικία του Στέφανου Χίου. Βρήκαν την εξώπορτα κλειστή. Άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια και φώναζαν με ύφος χιλίων… καρδιναλίων, »βγες έξω ρε απατεώνα».

Ήθελαν να στήσουν σκηνικό τρομοκρατίας, κάτι που φαινόταν από την πρώτη στιγμή πως ήταν »κατευθυνόμενο». Χωρίς να περιμένουν κάποια αντίδραση, παραβίασαν την εξώπορτα! Φωνάζοντας το όνομα του δημοσιογράφου, έφθασαν έξω από την εσωτερική πόρτα. Συνεχίζοντας την τακτική του τραμπουκισμού, άρχισαν να βρίζουν, γνωρίζοντας πως στην οικία βρισκόταν φυσικά η οικογένεια του Στέφανου Χίου, δηλαδή η σύζυγος και τα παιδιά του. Αυτό δεν τους σταμάτησε! Κλώτσαγαν πόρτες, θυμίζοντας έντονα τα »κοράκια» των πλειστηριασμών… Έφτασαν στο σημείο να μην αφήσουν τα παιδιά του δημοσιογράφου, με τη συνοδεία της συζύγου του, να πάνε στο σχολείο

Οι δικαστικοί επιμελητές, μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια, φώναζαν δυνατά, ώστε να ακούν οι… πάντες πως έχουν μαζί τους εντολή εκτέλεσης προσωρινής κράτησης:» Οδηγείστε τον στον Κορυδαλλό»… κόχλαζαν συνεχώς! Με τη συμπεριφορά τους έδειξαν πως ήθελαν… αίμα! Λες και κυνηγούσαν εγκληματία! Λες και βρήκαν έναν… λήσταρχο».

Μέχρι στιγμής, καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς ό,τι γνωρίζουμε προέρχεται από τον στενό κύκλο του δημοσιογράφου και όσα γράφτηκαν στην δική του ιστοσελίδα.

Αναμένονται εξελίξεις.