Από το «Φως» στα «Νέα» ο βασικός ρεπόρτερ Ολυμπιακού

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ιστορική εφημερίδα, «Φως», εκτός από αναστάτωση έφερε και αλλαγές. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ είχε κατηγορήσει την εφημερίδα (εκτός των άλλων) ότι δεν στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η εφημερίδα ΦΩΣ μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας. Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδες για τα χτυπήματα στον Σύλλογο».

Μετά την ανακοίνωση λοιπόν και τη δημόσια αντιπαράθεση των δύο πλευρών, (που ξεκίνησε απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός), οι εξελίξεις ήταν άμεσες.

Ο Διονύσης Δελλής, βασικός ρεπόρτερ της εφημερίδας υπέβαλε την παραίτησή του στον διευθυντή του «Φωτός» καθώς θεώρησε ότι δεν έχει πια θέση εκεί, μετά τα όσα συνέβησαν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μετακινείται πλέον στα «Νέα» και έτσι εκτός από αρχισυντάκτης στο site, To10.gr, θα είναι και στο δυναμικό της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική μεταγραφή των «Νέων» καθώς ένας ακόμη ρεπόρτερ Ολυμπιακού, ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, μπαίνει στο δημοσιογραφικό team της εφημερίδας.