Απλήρωτοι παραμένουν οι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ - Τι συμβαίνει με τις τράπεζες

Απλήρωτοι παραμένουν οι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ – Τι συμβαίνει με τις τράπεζες

Οι τράπεζες έχουν εισπράξει το τίμημα της δημοπρασίας, ωστόσο οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει ακόμα τα δεδουλευμένα τους.

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι του πρώην ΔΟΛ, παρά το γεγονός πως οι τράπεζες έχουν εισπράξει το τίμημα της δημοπρασίας και δεσμευτεί να τους δώσουν άμεσα τα χρήματά τους.

Οι τράπεζες επρόκειτο να καταβάλουν στους εργαζόμενους τη μισθοδοσία του Ιουνίου, Ιουλίου και του πρώτου εννιαημέρου του Αυγούστου του 2017, μαζί με τα δώρα και τα επιδόματα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η καταβολή των χρημάτων θα λάμβανε χώρα στις 15 Οκτωβρίου.

Κάτι που, όμως, δε συνέβη.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή τη συγκεκριμένη λίστα μισθοδοσίας και ζήτησε νέα λίστα, με το σύνολο των οικονομικών αξιώσεων που έχουν οι εργαζόμενοι.

Τι σημαίνει αυτό;

Πως η καταβολή των μισθών μετατίθεται για το μακρινό μέλλον, καθώς οι τράπεζες σχεδιάζουν να κάνουν αίτηση ανακοπής στην καταβολή των μισθών. Κάπως έτσι, οι εργαζόμενοι όχι μόνο εξακολουθούν να περιμένουν τους μισθούς τους, μα επιπλέον δεν έχουν την παραμικρή ένδειξη ή πληροφορία για το πότε θα πάρουν τελικά τα χρήματά τους ώστε να κλείσει οριστικά η υπόθεσή τους.