μάχη

Η απόφαση της οριστικής προεπιλογής υποψηφίων παρόχων της Προκήρυξης 1/2017 για τη χορήγηση αδειών ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας βγήκε σήμερα από το ΕΣΡ.

Σύμφωνα με αυτή, οι πέντε εκ των υποψηφίων για άδεια εθνικής εμβέλειας τα κατάφεραν, με τον έκτο να μένει -προς το παρόν- εκτός.

ΑΝΤ1, Star, Epsilon, ALPHA και ΣΚΑΪ κέρδισαν τη μάχη, με τον Φίλιππο Βρυώνη να καλείται να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία μέχρι τις 28 Ιουνίου προκειμένου το κανάλι του να πάρει κι αυτό την απαιτούμενη άδεια για τη νόμιμη λειτουργία του.

«Για λογαριασμό της προσφεύγουσας εταιρείας παρέστησαν οι δικηγόροι Μαρία Κωστοπούλου και Άγγελος Καραχάλιος και οι οικονομικοί της σύμβουλοι Νικόλαος Δημόπουλος και Ευάγγελος Μακρής. Παρέστησαν επίσης ασκώντας παρέμβαση κατά τον όρο 8.2.2. της Προκήρυξης 1/2017 του ΕΣΡ και οι κάτωθι:

 Ο δικηγόρος Ευστάθιος Γεωργόπουλος, για λογαριασμό της εταιρείας με την επωνυμία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.  Οι δικηγόροι Ηλίας Θεοδωράτος και Μαρία Καντζουράκη και ο οικονομικός διευθυντής Βασίλειος Αλεξάκης, για λογαριασμό της εταιρείας με την επωνυμία ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  Η δικηγόρος Άννα Σούρπη, για λογαριασμό της εταιρείας με την επωνυμία ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  Η δικηγόρος Ευαγγελία Ντάκουρη, για λογαριασμό της εταιρείας με την επωνυμία ΑΝΤΕΝΝΑ TV AΝΩΝΥΜΟΣ EΤΑΙΡΕΙΑ.  Ο δικηγόρος Ιωάννης Νικολόπουλος, για λογαριασμό της εταιρείας με την επωνυμία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», διαβάζουμε στην επίσημη απόφαση με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

«Το ΕΣΡ νακηρύσσει οριστικούς προεπιλεγέντες για τη χορήγηση των αδειών που προκηρύχθηκαν με βάση την Προκήρυξη 1/2017 του ΕΣΡ τους ακόλουθους υποψηφίους:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

3. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

4. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

5. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ανακηρύσσει επίσης οριστική προεπιλεγείσα για τη χορήγηση μίας από τις ως άνω άδειες την εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υπό τον όρο ότι θα προσκομίσει έως τις 26.06.2018 στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση με τραπεζικό δανεισμό του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD 31 από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD στην Martine-Nadine Bolle και κατά προέκταση η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψηφίας».

Σε 10 ημέρες από σήμερα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και για το κανάλι του Βρυώνη.