Αρκάς «σφάζει» Τσίπρα και την πολιτική του ευθύνη - Το νέο σκίτσο που έγινε viral (Pic)

Αρκάς «σφάζει» Τσίπρα και την πολιτική του ευθύνη – Το νέο σκίτσο που έγινε viral (Pic)

Ο σκιτσογράφος απάντησε στη δήλωση του πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός κ.  Αλέξης Τσίπρας μίλησε εντός του Υπουργικού Συμβουλίου και για πρώτη φορά έκανε δηλώσεις στις οποίες έπαιρνε την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

«Όπως φαντάζομαι και σε όλους σας. Πόνος, συντριβή, για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν απροσδόκητα, και άδικα. Αλλά και αγωνία. Αγωνία αν πράξαμε σωστά σε όσα έπρεπε να πράξουμε. Αν αντιδράσαμε σωστά τις κρίσιμες ώρες. Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Αν μπορούσαμε να σώσουμε έστω και μια ψυχή παρά πάνω από όσους έφυγαν άδικα…

Όπως επίσης δε θέλω να κρύψω ότι δεν αποφεύγω και τη σκέψη ή τον φόβο: Μήπως από κάποιο ένστικτο αυτοσυντήρησης, διαπράττουμε κι εμείς το ίδιο λάθος, που πολλές φορές έχουμε δει να διαπράττουν άλλοι στο παρελθόν. Να υπερβάλλουμε σε δικαιολογίες για να μειώσουμε τις ευθύνες.

Θέλω να αναλάβω ακέραια, ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου και ενώπιον του ελληνικού λαού, την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία» ήταν τα λόγια του Πρωθυπουργού.

Ο σκιτσογράφος του Πρώτου Θέματος, Αρκάς, έσπευσε να απαντήσει στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα με ένα ακόμη από τα πολύ δηκτικά του σκίτσα.

Το σκίτσο αναφέρεται όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού αλλά και συνολικά στην Κυβέρνηση.

Δείτε το σκίτσο που «σφάσει» τον Αλέξη Τσίπρα και τους αρμόδιους υπουργούς:

Αρκάς «σφάζει» Τσίπρα και την πολιτική του ευθύνη - Το νέο σκίτσο που έγινε viral (Pic)