Η απόλυτη ανατροπή: Επιστρέφει στο GNTM παίκτρια που έχει αποχωρήσει!

Αντιμέτωπη με τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία 4,5 χρόνια ήρθε η Αγάπη, το μελαχρινό κορίτσι που γνωρίσαμε στις auditions του GNTM.

Η ίδια, το πρωινό της Δευτέρας έδωσε το «παρών»στο Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας του συντρόφου της από τον πρώην σύζυγο της αδερφής της. Η κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» της  Τατιάνας Στεφανίδου την πλησίασε για κάποιες δηλώσεις, η ίδια όμως δεν ήταν σε θέση να πει πολλά λόγω τις άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 26ης Απριλίου του 2014, όταν ο σύντροφος της Αγάπης, Στάθης, πέρασε μαζί με έναν φίλο του από το σπίτι των δύο γυναικών να τις πάρει για να βγουν για διασκέδαση σε κάποιο μαγαζί της Γλυφάδας.

Η αδερφή της είχε χωρίσει από τον 34χρονο σήμερα σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Το τηλέφωνο της Αγάπης χτυπούσε διαρκώς. Στην άλλη γραμμή ήταν ο πρώην της αδερφής της, ο οποίος ζητούσε επίμονα να μιλήσουν.

Μόλις αποχώρησαν από το μαγαζί που διασκέδαζαν, ο Στάθης με τον φίλο του αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του 34χρονου προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να του ζητήσουν να πάψει να ενοχλεί τις δύο γυναίκες.

Ακολούθησε έντονο διαπληκτισμός, με τους δύο συντρόφους των αδερφών να πιάνονται στα χέρια και τον Στάθη να καταλήγει νεκρός, έχοντας μαχαιρωθεί 15 φορές.