Καβγάς με ακραία υπονοούμενα ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαδημητρίου: «Τι να ολοκληρώσετε; Δεν κάνουμε σ€ξ» (Vid)

Καβγάς με ακραία υπονοούμενα ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαδημητρίου: «Τι να ολοκληρώσετε; Δεν κάνουμε σ€ξ» (Vid)

Όλος ο διάλογος ανάμεσα στους δύο υποψηφίους.

Σε μία κουβέντα που εξελίχθηκε σε άγριο καβγά προχώρησαν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Κώστας Αρβανίτης αντίστοιχα.

Οι δυο έμπειροι δημοσιογράφοι ξέχασαν τους κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου και ξεκίνησαν μία ανταλλαγή προσβολών και υπονοούμενων δίχως τέλος στον αέρα της ΕΡΤ.

Οι εκφράσεις που ακούστηκαν πολλές και τα υπονοούμενα ακόμα περισσότερα. Έφτασαν μάλιστα κάποια από αυτά να είναι σ€ξουαλικού περιεχομένου.

Αρβανίτης: «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ»
Παπαδημητρίου: «Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε. Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα παρ΄ όλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε»

Oι δύο παρουσιαστές προσπάθησαν να επαναφέρουν την τάξη ζητώντας από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει όταν άκουσαν την ατάκα: «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε».

«Είστε αυθάδης. Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους» ήταν η απάντηση του Κώστα Αρβανίτη με την κουβέντα να συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς.