Πήγες ΣΚΑΪ; Εκτός ψηφοδελτίων

Σπάει το εμπάργκο: Ο Αλέξης Τσίπρας ζωντανά στον ΣΚΑΪ

Πότε θα δούμε τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού;

Έναν περίπου χρόνο μετρά το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, ο εκλογικό πυρετός, όμως, φαίνεται πως σηματοδότησε την ώρα για… αλλαγές.

Αλλαγές που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Τσίπρα.

Μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Τάκη Χαντζή σχετικά με την επικείμενη απομάκρυνση των αρχηγών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο Πρωθυπουργός είχε απαγορεύσει στους βουλευτές του την οποιαδήποτε επικοινωνία με το κανάλι, παρά το γεγονός πως εντέλει το εν λόγω ρεπορτάζ αποδείχθηκε αληθές.

Παρόλα αυτά, αρκετά πρόσωπα του κόμματος μίλησαν και εμφανίστηκαν στα στούντιο του σταθμού χωρίς κυρώσεις, γεγονός που στις αρχές του Ιουνίου έφερε τα πράγματα στα άκρα, με τις απειλές διαγραφής να μην λείπουν.

Τώρα, λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει ο ίδιος την εμφάνισή του στο κανάλι του Φαλήρου, στο οποίο θα δώσει το «παρών» την ερχόμενη Τρίτη!

«Αποφάσισα την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, με τα σχόλια να μην λείπουν.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση όταν κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.