Μεταγραφές στα sites και... επιστροφή - έκπληξη στον Arena!

Μεταγραφές στα sites και… επιστροφή – έκπληξη στον Arena!

Ο Σαλονικιός επιστρέφει και έχει πολλά να σας πει για τον όμορφο μιντιακό κόσμο του Πύργου του Λευκού. Καταρχήν είχαμε μετρήσεις... έξι εβδομάδων.

Ο Σαλονικιός επιστρέφει και έχει πολλά να σας πει για τον όμορφο μιντιακό κόσμο του Πύργου του Λευκού. Καταρχήν είχαμε μετρήσεις… έξι εβδομάδων.

*Πρώτο και με…ρεκόρ ακροαματιοκότητας το Zoo Radio, δεύτερος ο Plus και τρίτο το Ράδιο Θεσσαλονίκη σε απόσταση αναπνοής. Για να πανηγυρίσουν όμως πρέπει να ολοκληρωθεί η μέτρηση γιατί είναι η… μισή.  Σε έξι βδομάδες θα ξέρουμε, οπότε βάλτε τα δυνατά σας. Κάτσε να κάνω εκτροπή το τηλέφωνο μου στην πατρίδα…

*Στα αθλητικά η σειρά έμεινε ως έχει. Πρώτο και με μεγάλη διαφορά το Μetropolis, δεύτερος ο Libero, τρίτος ο Arena και μετά; Εδώ είναι η πρώτη είδηση καθώς ο Fair play δεν βρέθηκε και πάλι στις μετρήσεις σε αυτό το πρώτο μισό της έρευνας της focus. Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη, που λέει και ένας φίλος.

*O Arena είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να αλλάξει τα δεδομένα (2.8% η τελευταία μέτρηση) και συνεχίζει τις μεταγραφές. Ο Σαλονικιός σας είχε γράψει για Ραγκάτση – Πλιάκο. Οι κεραίες μου πιάνουν όμως και άλλες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως. Και αυτή την φορά η μετακίνηση γίνεται από Libero. Tσορμπατζόγλου, και Σαββόπουλος παίρνουν… μεταγραφή για το μέσο του Ντίμη Παπαιωάννου. Φήμη υπάρχει και για επιστροφή Βασιλόπουλου, αλλά αυτό θα το τσεκάρω και θα σας το πω την επόμενη φορά. Μένει να δούμε και ποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν για άλλες πολιτείες.

*Για το…πρόγραμμα των σταθμών τα επιτελεία κάνουν πολλές συσκέψεις. Άλλοι για να καλύψουν τα κενά και άλλοι για το που θα τους χωρέσουν όλους. Νέο πρόγραμμα όμως όλοι θα έχουν από τέλη Αυγούστου. Τώρα έχει… Μουντιάλ.

*Μεταγραφές ετοιμάζονται μαθαίνω και στα sites και αυτό δεν έχει να κάνει με τις αλλαγές στα ραδιόφωνα.

*Ζορίζονται οι εφημερίδες στην Θεσσαλονίκη και βέβαια αυτό είναι πανελλαδικό φαινόμενο. Άλλος κατέβασε το τιράζ, άλλος τον αριθμό σελίδων, άλλος ανέβασε την τιμή πώλησης. Τους ήρθε και… κάθισε η αύξηση στην τιμή του χαρτιού και βλέπω σύντομα… αναγούλες!