Σάλος με τις γuμνές φωτογραφίες παίκτριας του GNTM που είδαν το φως της δημοσιότητας! (Pics)

Οργισμένη επίθεση παίκτριας του GNTM προς δημοσιογράφο «Εσύ που ξεκίνησες το ανέκδοτο… Σε ψάχνουμε»

Το δημοσίευμα για τον γάμο που χάλασε έβγαλε από τα ρούχα του το μοντέλο.

Έξαλλη με τα δημοσιεύματα που είδε να εμπλέκουν το όνομά της και αυτό του συντρόφου της ήταν η Μικαέλα Φωτιάδη.

Το μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM διάβασε τις προηγούμενες ημέρες μία φήμη που αναπαράχτηκε από όλα τα Μέσα, ότι ο γάμος της, με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, ακυρώνεται.

Η Μικαέλα έσπευσε να απαντήσει στη δημοσιογράφο που ξεκίνησε αυτήν την φήμη αλλά και να την… προκαλέσει με story που ανέβασε στο οποίο το υστερόγραφο αναφέρει «Εσύ που ξεκίνησες αυτό το ανέκδοτο πάρε με λίγο τηλέφωνο, Σε ψάχνουμε».

«Τα σύννεφα δεν τα βλέπω γκρίζα πάντως! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι! Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογένειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ, κυρία Αντωνίου, επειδή το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και έγιναν πολλές αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτά που γράψατε και να μην ασχοληθείτε περαιτέρω με την οικογένειά μου!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα σύννεφα δεν τα βλέπω γκρίζα πάντως! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι! Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογενειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ, κυρία Αντωνίου, επειδή το θέμα πηρε μεγαλη έκταση και εγιναν πολλες αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτα που γράψατε και να μην ασχοληθειτε περαιτέρω με την οικογένειά μου! #SickOfFakeNews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MikaelaEleniFotiadi MamaMika (@mikaelafotiadi.mamamika) στις