Εξέλιξη-βόμβα στη σχέση Ηλιάνας Παπαγεωργίου - SNIK!

Ντροπή: H νέα αποκάλυψη για Ηλιάνα-SNIK τους εκθέτει πολύ (Vid)

Η δημόσια εικόνα του ζευγαριού που ξαφνιάζει.

O Παύλος Σταματόπουλος συνάντησε τυχαία στα ψώνια του το ζεύγος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik αλλά δεν τόλμησε να τους πλησιάσει για έναν περίεργο λόγο.

Το ζευγάρι παρότι βρισκόταν σε πολύ γνωστό καφέ, σε δημόσια θέα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου φιλιόταν και είχαν μία δημόσια εικόνα που θύμιζε ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα. Παρότι οι δυο τους δε θέλουν να μιλούν σε δημοσιογράφους για τη σχέση τους, η δημόσια εικόνα τους όταν βρίσκονται μαζί δηλώνει το ακριβώς αντίθετο.

«Σας είπα ότι είδα την Ηλιάνα; Πήγα να πάρω δώρα από το κεντρικό μαγαζί εκεί στη Σταδίου, το μεγάλο. Ανέβαινα τη Βουκουρεστίου και βλέπω μια κοπέλα με το αγόρι της να… χαμός! Καθόντουσαν σε ένα τραπεζάκι, στο γωνιακό μαγαζί, το γνωστό. Και λέω τι ωραίο ζευγάρι, διαχυτικό…

Και βλέπω την Ηλιάνα με τον Snik. Αν προχωρούσα λίγο παραπάνω θα πέφταμε μούρη με μούρη και σκέφτομαι ότι έχω πει κάτι γι’ αυτούς και δεν το θυμάμαι. Αλλάζω γωνία και με την άκρη του ματιού μου βλέπω άμα με βλέπουν που τους βλέπω.», ανέφερε ο δημοσιογράφος ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε για τη διαχυτικότητα των δύο:

«Από όλο αυτό που είπες, ξέρεις τι κρατάω εγώ; Ότι αυτό το ζευγάρι φιλιέται συνέχεια σε δημόσιους χώρους. Κάτσε ρε Σίσσυ, τι ερωτευμένοι άνθρωποι; Θα ήσουν με κάποιον και θα φιλιόσουν μπροστά σε όλο τον κόσμο; Το κάνεις μία, δύο. Εδώ, συνέχεια»