Να γιατί ο Τσίπρας άρχισε να θυμίζει… Ολυμπιακό

Να γιατί ο Τσίπρας άρχισε να θυμίζει… Ολυμπιακό

Δεύτερο… διπλό του Τσίπρα σε εχθρικό, τηλεοπτικό έδαφος!

Προεκλογικά, ως πρωθυπουργός τότε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει μια κίνηση… ματ, ως αποδείχθηκε. Εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο πιο εχθρικό, κατά της πρωθυπουργίας του αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, κανάλι και αποχώρησε… κερδισμένος. Η τότε συνέντευξή του σε Σία Κοσιώνη και Αλέξη Παπαχελά έδωσε μονάδες στις επικείμενες εκλογές, στο κόμμα με τον Τσίπρα να βγαίνει δικαιωμένος από την απόφασή του να εμφανιστεί live στο δελτίο του ΣΚΑΪ, σε μια συνέντευξή που εξελίχθηκε βέβαια σε… ανάκριση, αλλά μετέτρεψε τον ίδιο σε αρκετά συμπαθή.

Δοκιμασμένη η συνταγή λοιπόν και ο Τσίπρας, μετά από μερικά 24ωρα… αφωνίας, η αλήθεια είναι, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον Εβρο, εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο δελτίο του Mega και των Δώρας Αναγνωστοπούλου και Αντώνη Καρακούση.

Κι αν οι οικοδεσπότες προσπάθησαν να… στριμώξουν τον τέως πρωθυπουργό, οδηγήθηκαν σε επικοινωνιακά και τηλεοπτικά λάθη, ειδικά στις ερωτήσεις τους για το μεταναστευτικό, το κλείσιμο των συνόρων κλπ.

Ο Τσίπρας όχι μόνο εμφανίστηκε… διαβασμένος και απάντησε to the point στις ερωτήσεις, αλλά φρόντισε δις να… πετάξει τη σπόντα του. Αρχικά με το «χαίρομαι που ήρθα σε ένα κανάλι, το οποίο έχει άδεια λειτουργίας» και, στο κλείσιμο, με την ατάκα «το Mega ναι, είναι και ανοιχτό και νόμιμο», αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες που καθιερώθηκαν, και εφαρμόστηκαν, επί… Τσίπρα.

Δύο στα δύο λοιπόν για τον Τσίπρα, που με τις «εκτός έδρας» επιτυχίες του έχει αρχίσει να θυμίζει, τηλεοπτικά, τον φετινό ευρωπαϊκό Ολυμπιακό!