Χαϊκάλης - Φιλιππίδης μιμούνται Δώρο και Αθηνά και γίνονται viral (Vid)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου κλαίγοντας «δίνει» τον Δώρο: «Γι’ αυτό τον χώρισα» (Vid)

Ο χωρισμός μοιάζει οριστικός.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Αφορμή για την τηλεοπτική της παρουσία στάθηκε η είδηση του χωρισμού της από τον Δώρο Παναγίδη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι ήδη από την αρχή του πρώτου κύκλου του «Power of Love».

Η ίδια, φανερά φορτισμένη συναισθηματικά και δακρυσμένη, μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση του χωρισμού, καθιστώντας σαφές πως την ευθύνη του τέλους την έχει ο Δώρος.

«Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που χωρίζει. Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα, ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Ο χωρισμός ήταν κάτι που το αποφάσισα διότι νιώθω ότι με αλλοιώνει αυτή η σχέση. Άρχισα να χάνω την Αθηνά Δεν ήμουν πια εκείνο το κορίτσι που ήξερα. Δεν γελούσα.

Ήμουν συνέχεια νευρική και γινόμουν κάτι που δεν μου άρεσε. Υπερπροσπάθησα, υπερθυσιάστηκα γι’ αυτή την σχέση, χωρίς να το παίξω θύμα. Δεν το μετάνιωσα αλλά δεν μπορούσα να είμαι συνεχεία σε δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μοίρα.

Σίγουρα νιώθω απογοητευμένη γιατί δεν περίμενα την κατάληξη αυτή. Περίμενα κάτι άλλο, δεν έπαιρνα πίσω αυτά που έδινα. Αλλά πάντα τον δικαιολογούσα. Κάποια στιγμή, όμως, κουράζει αυτό. Ίσως η ανιδιοτελής αγάπη κουράζει… Δεν θέλω να κρίνω κάποιον. Ο Δώρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί και του εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζει», είπε μεταξύ άλλων.