Η Ξανθή «σφάζει» την Ιωάννα Μπέλλα και τις πλαστικές της με «απαγορευμένη» ατάκα (Vid)

Η Ξανθή «σφάζει» την Ιωάννα Μπέλλα και τις πλαστικές της με «απαγορευμένη» ατάκα (Vid)

Έγινε viral με τις απίστευτες ατάκες της.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο χάρισε η Ξανθή Τζερεφού στο κοινό της, το οποίο είχε γεύση… GNTM.

Το plus size μοντέλο βρέθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «Εξήγησε το» και δεν χαρίστηκε σε κανέναν, με όσα είπε να  έχουν αποδέκτες -μεταξύ άλλων- και τις πρώην συμπαίκτριές της στο ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Δημήτρη Σκουλού «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» που εκείνος ξεστόμισε έχοντας απορρίψει την Ιωάννα Μπέλλα στην πρώτη audition του GNTM.

Ή Ξανθούλα συμφώνησε μαζί του και με το παραπάνω σφάζοντας με το γάντι τη Μπέλλα αλλά και όλες εκείνες που εμφανίστηκαν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά από τις αισθητικές παρεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. 

Τι είπε η Ξανθή;

«Είμαι της άποψης ότι αν σε ενοχλεί κάτι… πήγαινε άλλαξε το. Αλλά να μη γιορτάζεις μετά της Μεταμορφώσεως. Καλό θα ήταν να κρατάς αυτά τα οποία σε κάνουν να είσαι ο εαυτός σου.

Εντάξει, μπορεί να έχει μικρό στήθος και να νιώθεις άσχημα. Πήγαινε φτιάξ’ το αλλά μην το κάνεις κι έτσι. Μην πας να κάνεις τη μύτη που την έχεις λίγο μεγάλη, γαλλική. Όχι. Μας φάγανε τα πρότυπα του Instagram. Θα συμφωνήσω με τον κύριο Σκουλό. Στις θάλασσες παίρνουμε τα πλαστικά μας και φεύγουμε!».

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά της Μπέλλα;