Άλλαξε όνομα, εμφάνιση και καριέρα: Η ξανθιά Ειρήνη του GNTM 10 χρόνια μετά είναι άλλη γυναίκα (Pics)

Άλλαξε όνομα, εμφάνιση και καριέρα: Η ξανθιά Ειρήνη του GNTM 10 χρόνια μετά είναι άλλη γυναίκα (Pics)

Από το μόντελινγκ στο τραγούδι, με άλλο όνομα.

Την Ειρήνη Αλιγιζάκη τη γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του «Greeces’s Next top Model» το 2009 ως μια ξανθιά περσόνα με όνειρο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας.

Τότε είχε συζητηθεί πολύ κυρίως λόγω του γεγονότος πως οι σχεδιαστές την απέρριπταν συνεχώς λόγω του «λαϊκού» -όπως το χαρακτήριζαν- ξανθού της και της εμμονής της να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το makeover για να καταφέρνει να κερδίζει στις δοκιμασίες.

Από ξανθιά έγινε καστανή όμως ούτε αυτό κατάφερε να την κάνει να την κάνει να ξεχωρίσει. Η οριστική ήττα ήρθε όταν η Τζένη Μπαλατσινού της είπε πως θεωρούσε ότι δεν πρόκειται να πάει μπροστά στον χώρο, με την ίδια να εξαφανίζεται μετά το τέλος του ριάλιτι.

Χρόνια μετά την είδαμε να εμφανίζεται στα μπουζούκια με εντελώς διαφορετική εμφάνιση, ενώ σήμερα -10 χρόνια μετά- τη βρίσκουμε να εξακολουθεί να εργάζεται ως τραγουδίστρια αλλά… με άλλο όνομα. Η ξανθιά Ειρήνη Αλιγιζάκη έγινε μελαχρινή και πλέον γυρίζει στο όνομα Ρενέ Αγέρη. 

Δείτε τη σημερινή της εικόνα στις λήψεις που ακολουθούν: