Κλώνος της «Βλαχάκη»: Η κούκλα κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι ίδια η Ελένη Ράντου (Pics)

Ελένη Ράντου: Απίστευτα όσα δήλωσε για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (Vid)

Δύσκολα πιστεύει κανείς πως η ηθοποιός είχε τέτοια ξεσπάσματα.

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον άγνωστο χωρισμό της από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μάλιστα έλαβε χώρα όταν η ίδια βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Το πρώτο σοκ το έπαθα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης με έπιασε ένα τρομερό άγχος πώς θα αλλάξει η ζωή μου πώς θα τα βγάλω πέρα… Στην εγκυμοσύνη σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι. Έφτιαξα βαλίτσα και είπα στον Βασίλη ‘Δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας, φεύγω.’ Τρελάθηκε ο άνθρωπος μ’ αυτό που του ‘κανα. Το καλό είναι ότι δεν προσπάθησε να με κρατήσει γιατί θα είχαμε άσχημη κατάληξη», είπε και συνέχισε: 

«Είχα θυμώσει πάρα πολύ γιατί κάποιος συνεργάτης του μου είπε ότι τις ημερομηνίες που θα γεννούσα ο Βασίλης θα ήταν Ρόδο και ‘Έλα στη Ρόδο να γεννήσεις’. Είπα στον Βασίλη ‘Έδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν’. Πήγα έμεινα σε ένα ξενοδοχείο για έναν μήνα. Δεν έβγαινα από το δωμάτιο, έτρωγα μεσ’ το ξενοδοχείο. Έναν μήνα δεν ήξερε που ήμουν. Δεν το ξέρει κανένας άλλους αυτό,η οικογένειά μου τώρα το μαθαίνει. Μετά μου τελείωσαν τα λεφτά. Είχα πει στο ξενοδοχείο ότι βάφουμε το σπίτι γι’ αυτό έμενα εκεί. Μετά πήγα στους κουμπάρους μου και εκείνοι… του το σφυρίξανε. Μετά μου είπε ‘Θα ακυρώσω όλες μου τις συναυλίες, όταν γεννήσεις θα είμαι εκεί».