Παιδίατρος και με τη βούλα: Η Ελληνίδα ιέρεια των αlσθησιακών ταινιών δεν αναγνωρίζεται σήμερα (Pics)

Παιδίατρος και με τη βούλα: Η Ελληνίδα ιέρεια των αlσθησιακών ταινιών δεν αναγνωρίζεται σήμερα (Pics)

Η Αφροδίτη Αδάμη εγκατέλειψε το πορvό, άλλαξε όνομα, έκανε παιδί και σήμερα δεν αναγνωρίζεται.

Η Αφροδίτη Αδάμη αποτέλεσε δυνατό χαρτί της ομάδας του Δημήτρη Σεlρηνάκη, παρά το γεγονός πως η θητεία της διήρκεσε μόλις λίγα χρόνια.

Η ξανθιά πρωταγωνίστρια των ταινιών του master του είδους εγκατέλειψε γρήγορα τη βιομηχανία του πορvό, έχοντας ωστόσο προλάβει να χαρίσει στο κοινό πλάνα άκρως ακατάλληλα.

Αυτό που είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, ήταν οι σπουδές της στην Ιατρική, με την ίδια να δηλώνει γιατρός από τότε. Με το που εγκατέλειψε τις ταινίες αυτές, εργάστηκε σε νοσοκομείο της Σύρου και γύρισε στο πραγματικό της όνομα, Άνννα Μαρία, με τη ζωή και την εμφάνισή της σήμερα να μην έχουν την παραμικρή σχέση.

H ίδια, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε πως σήμερα έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια ενώ εργάζεται κανονικά σαν παιδίατρος!

«Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι γιατροί. Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω.

Ήταν μια αντίδραση υποσυνείδητα, για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα. Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε. Έφτασα στα άκρα, ήθελα να φανώ με κάποιο τρόπο», είπε και συνέχισε:

«Την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο της Σύρου για το αγροτικό μου υπήρχε μια αμηχανία, αλλά μόνο την πρώτη μέρα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι έχω γνώσεις στο αντικείμενό μου και με εμπιστεύτηκαν».

Η πρώην πρωταγωνίστρια μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του παιδιού της, το οποίο οι γιατροί δεν πίστευαν καν πως θα μπορούσε να γεννηθεί λόγω σοβαρής καρδιοπάθειας. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια στράφηκε στον Θεό, με όσα είπε να δίνουν την αίσθηση πως πρόκειται για έναν άλλον άνθρωπο σε σχέση με το ξανθό κορίτσι που γνωρίσαμε κινηματογραφικά…